شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

ترامپ رقیب جمهوری‌خواهش را تهدید کرد!

رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده آمریکا پس از پیروزی در انتخابات درون حزبی «نیوهمپشایر» برای هیلی از زبان تهدید استفاده کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 24
کد خبر: ۲۲۴۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر. رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ پس از پیروزی در انتخابات درون حزبی جمهوری‌خواهان در ایالت «نیوهمپشایر»، رقیب انتخاباتی و سفیر خود در سازمان ملل نیکی هیلی را تهدید کرد.

 

بنا بر گزارش روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت»، ترامپ گفت اگر هیلی او را شکست دهد، «ظرف چند دقیقه تحت بازجویی قرار خواهد گرفت».

 

هیلی علی‌رغم شکست در مقابل ترامپ در انتخابات درون حزبی نیوهمپشایر، گفت که به کارزار انتخاباتی ادامه می‌دهد و کناره‌گیری نخواهد کرد.

 

ترامپ سه‌شنبه شب به وقت محلی پس از پیروزی در جمع هوادارانش گفت: «فقط یه نکته کوچک برای هیلی، قرار نیست او برنده شود اما اگر برنده می‌شد، ظرف 15 دقیقه توسط آن افراد تحت بازجویی قرار می‌گرفت».

 

حملات لفظی هیلی و ترامپ در روزهای اخیر تشدید یافته است و در برخی تریبون‌ها، نماینده سابق ترامپ در سازمان ملل، از بایدن و ترامپ بعنوان افرادی سالخورده که مناسب ریاست‌جمهوری نیستند یاد کرده است. از طرف دیگر، ترامپ نیز روز یکشنبه هفته جاری، هیلی را یک جنگ‌طلب توصیف کرد.

 

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا بدون آن‌که جزئیاتی درباره بازجویی هیلی ارائه دهد، گفت: «می‌توانم پنج دلیل بیاورم که دلیل‌های بزرگی هم نیست اما چیزهای کوچکی است که او نمی‌خواهد درباره آن صحبت کند اما ظرف چند دقیقه تحت بازجویی قرار می‌گیرد».

 

ترامپ خودش اولین و تنها رئیس‌جمهور آمریکا است که متهم به ارتکاب یکسری جرایم است و در چهار کیفرخواست جنایی که دادستان‌های ایالتی و فدرال علیه او مطرح کرده‌اند، با ۹۱ فقره اتهام روبرو است که البته خود را در تمامی پرونده‌ها بی‌گناه می‌داند.

 

رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا درباره فرماندار ایالت فلوریدا ران دسانتیس که شانس زیادی برای پیروزی در رقابت‌های درون حزبی جمهوری‌خواهان داشت اما به نفع ترامپ کناره‌گیری کرد، گفت: « ران هم همینطور (همچون هیلی) بود اما تصمیم گرفت بیرون برود»./ فارس

ارسال نظر